fbpx
Направи експресна поръчка на телефон 0879696918 sales@zabavni-stikeri.com

Стикери за стена

Първи юни е Международният ден на детето. Този празник поражда прекрасни емоции както за най-малките, така и за техните родители.  На този ден възрастните получават възможност да избягат от ежедневните дейности и да обърнат малко повече внимание на своите деца. 

Родителите намират празника като още един прекрасен повод да покажат своята любов и грижа към малките си съкровища. А кой е най-добрият начин да накараме едно дете да се усмихне? Подаръците, разбира се!

Какъв подарък да подарим на децата за Първи юни – Деня на детето

 

Лично аз обожавам да избирам подаръци, особено за деца. Връщам се в детството си и се сещам с усмивка за всички изненади, които са направили моите родители за мен. Чувството е прекрасно! 

Представям си как ще зарадвам едно детенце по същия начин и това ме прави щастлива. Разбирам, обаче, че изборът на подарък за дете не винаги е лесен, затова бих искала да Ви предложа няколко интересни идеи!

Идея №1 Оригинална играчка, съобразена с възрастта на детето

Много често избирам да подаря някоя интересна играчка – любим подарък както за най-малките, така и за вече пораснали деца. Според възрастта и предпочитанията на детето, може да изберете най-подходящата за него. 

Ако е мъничко, подарете му меки играчки, в по-ярки цветове. Може да изберете такива, които издават звуци, за да го активизирате. Всякакъв вид конструктори- кубчета, пъзели или рингове за нанизване, ще помогнат за развитието на детенцето. 

Добър избор за по-големите са образователните играчки, колело или топка. А защо не игра, която не само ще му е интересна, но и ще развие въображението и уменията му? Нека детето да расте и да учи, докато си играе!

Идея №2 Зарадвайте го с любимото му лакомство

Има ли дете, което не обича сладките изкушения? Първи юни е чудесен повод, за да поглезите своите съкровища и да им позволите да си похапнат любимите лакомства. 

А защо не им приготвите сами някой вкусен сладкиш? Включете детето си и гответе заедно. Дайте му да бърка, да меси тестото, да се цапа – забавлявайте се от сърце!

Идея №3 Организирайте домашно парти

Хубава музика, танци, шарени балони, вкусна храна… има ли нещо по-забавно от това за децата? Ситуацията, в която се намираме в момента, не ни позволява да се събираме с много хора. 

Можете, обаче, да организирате страхотно парти за своето съкровище. Изненадайте детето си и се забавлявате заедно на този весел празник! Запечатайте хубавите моменти, като си направите забавни снимки за спомен.

Стикер за стена Мики Маус

Стикер за стена Мики Маус

Идея №4 Изненадайте го с оригинален детски стикер за стена

Предлагам Ви един много оригинален подарък, който не само ще зарадва детето, но и ще превърне неговата стая в един приказен свят.

В сайта Забавни Стикери ще откриете разнообразие от забавни и свежи стикери, с които ще създадете една прекрасна атмосфера в дома си. 

Може да избирате между веселите модели стикери и фототапети за детска стая, в зависимост от предпочитанията на Вашето дете. Подходящи са както за най-малките съкровища, така и за вече пораснали малчугани.

Един страхотен избор е стикер за стена с любимия герой, както на момчета, така и на момичета – Мики Маус. Той е едно страхотно допълнение към детската стая. 

Ще донесе на вашето съкровище много добро настроение и усмивки. 

Какъвто и подарък да изберете за своето дете, най-важното е всеки ден да му показвате любовта си! Децата имат нужда от грижа, внимание, обич, нежност и… подаръци, разбира се!