fbpx
Направи експресна поръчка на телефон 0879696918 sales@zabavni-stikeri.com

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всяка поръчка до 30 – ти Юни 2020 година

Безплатна ли е доставката на продуктите в сайта?

Доставката на zabavni-stikeri.com е безплатна за всяка поръчка. При неполучена стока повече от веднъж, потребителят заплаща всички куриерски разходи за транспорт при бъдещи негови поръчки, цената на които се определя от zabavni-stikeri.com в платформата zabavni-stikeri.com и се предоставя като предварителна информация.

Искам да поръчам от zabavni-stikeri.com. След колко време ще получа пратката си?

Поръчките се доставят в зависимост от наличността на продуктите (дали са на склад), начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. След като изпратим поръчката ви, ще получите уведомителен мейл, с който ви потвърждаваме денят на доставка.

Мога ли да направя поръчка до офис на Speedy / Econt?

При финализиране на поръчката можете да посочите, както ваш адрес, така и офис на Speedy или Econt в съответното населено място.

Опции за доставка:

До адрес – стандартна доставка с куриер в рамките на условията описани по-горе. Стандартен срок за доставка за продукти на склад от 1 до 3 работни дни.До офис на Speedy – доставка до офис на куриерска компания. Стандартен срок за доставка за продукти на склад – 1 до 3 работни дни.До офис на Econt – доставка до офис на куриерска компания Econt. Стандартен срок за доставка за продукти на склад – 1 до 3 работни дни.

Мога ли да платя поръчката си в брой на куриера, когато тя бъде доставена?

Да, поръчката може да бъде заплатена при доставка на куриера в брой. При създаване на поръчка, изберете за вид на плащане „При доставка“. При неточни или сгрешени данни, предоставени от Потребителя за адрес на доставката, при което стоката бъде изпратена на грешния адрес, разходите за куриерска услуга за пренасочване на пратката, са за сметка на Потребителя.