Поръчай на телефон експресна поръчка 0879696918

Условия

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ  на zabavni-stikeri.com

Ползвайки онлайн магазин Zabavni-stikeri.com Вие автоматично се съгласявате с УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ.

1.ПАЗАРУВАНЕ

Zabavni-stikeri.com си може да променя цени в сайта без да дава предварително предупреждение. Поръчаните от Вас артикули се таксуват по обявените цени в сайта към момента на поръчка. Цените са за 1бр. или 1 комплект, посочени в описанието на продукта.

2.ГАРАНЦИИ И ВРЪЩАНЕ

Zabavni-stikeri.com гарантира за качеството на използваните фолиа, хартии, канава, мастила и др. материали, необходими за производтво на декори, тапети, картини, постери и др.

Гарантираме, че артикулите пристигат при Вас по начина, по който сте ги видели на сайта или предварително сте уговорили с нас. Не можем да гарантираме за постигнатия ефект и краен резултат, поради огромното значение на монтажа, който се извършва от страна на клиента.

При установен дефект на стоката следва да ни уведомите, да върнете артикула и той ще бъде подменен. Под дефект да се разбира – артикула не отговаря на описанието на сайта, от него липсва някаква част или артикулът е видимо повреден от наша страна. Това не включва повреда по време на транспорт на поръчката.

При повреда по време на транспорт – при нарушена цялост на опаковката или следи от деформация на тубуса в следствие на удар или неправилен транспорт да помолите куриера да състави протокол за повреда по време на транспорт. В такъв случай отговорността за подмяна или възстноваване се поема от куриера-доставчик. Zabavni-stikeri.com ще съдейства на 100% за уточняване на проблема.

Всички артикули се изготвят по поръчка и по предварително уговорени между страните параметри. Стоки, направени по поръчка не подлежат на връщане, освен, ако нещо по изпълнението им не е така, както е било договорено. В такъв случай артикулът се доработва/изработва нов.

3.ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Поръчката си може да направите на електронния магазин Zabavni-stikeri.com . Изберете продукта, който искате да закупите за Вашия дом. Моля – проверете и попълнете всички указани полета. Наш представител ще се свърже с Вас за уточняване на детайли и потвърждение от Ваша страна. Моля – попълнете всички указани полета коректно, като оставите актуален телефон и имейл за връзка с Вас.

Всички продукти и артикули се изработват по поръчка. Изработката им отнема от 2 до 5 работни дни /освен ако изрично не е упоменато друго/. Има артикули, които са изработени в лимитирани серии и са уникални . Те могат да бъдат поръчани само в указаните бройки и са до изчерпване на количеството. Ако сте харесали нещо, което вече е отишло в дома на някой друг, то изпратете ни запитване, за да Ви отговорим дали може да бъде изработен подобен продукт за Вас.

Доставката е чрез куриер. Към момента изпращаме с „Еконт“. Доставката е за сметка на купувача, освен ако изрично не е упоменато друго. Може да изберете дали доставката да е до офис на Еконт до поискване или да е до Ваш адрес. Заплащането става чрез наложен платеж при получаване на пратката. Касов бон и фактура /ако сте ни дали заявка за фактура/ ще намерите в пратката.

За някои от артикулите и такива с цена по-висока от 49,99лв. ще бъдете помолени при уточняване на детайлите за авансово плащане. Плащането е по банков път, на фирмена сметка, по предварително издадена проформа фактура.

4. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 Zabavni-stikeri.com е интернет магазин, собственост на Буржоазия ЕООД. Предоставените данни, необходими за обработка на Вашата поръчка няма да бъдат споделяни с трети страни, извън организацията по доставка на Вашата поръчка, освен в случаите, предвидени в законодателството на Република България.

ВАЖНО: ВИНАГИ ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО УПЪТВАНИЯТА ЗА МОНТАЖ, ЗА ДА ПОСТИГНЕТЕ ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ПРИ ДЕКОРИРАНЕТО НА ВАШИЯ ДОМ.