Безплатна доставка в цяла България над 69 лева

Обадете ни се

0879696918

Последвайте ни

За нас

Добре дошли в нашата страница! Ние сме семейна компания с над 12 години опит в индустрията на графичен дизайн и широкоформатния печат. Нашият опит се крие в производството на висококачествени стикери за стена, фототапети, витражно фолио и други декоративни решения, които се грижат за различни жилищни пространства.

Независимо дали става въпрос за бебешка стая, детска стая, стаи за тийнейджъри, общежития, спални, жилищни помещения, домашни офиси, кухни, бани, перални или където и да е във вашата къща или апартамент, ние имаме гама от дизайни, които да отговарят на вашите предпочитания. Предлагаме и възможност за създаване на индивидуални дизайни и размери, съобразени с вашите нужди.

Нашият екип е щастливо четиричленно семейство, състоящо се от влюбена двойка и техните две деца – момче на 12 и момиче на 6. Като семеен бизнес, ние ценим важността на личните взаимоотношения и се гордеем с личното си отношение към всеки клиент. Ние вярваме в изграждането на силни взаимоотношения с нашите клиенти и се стремим да осигурим отлично обслужване на клиентите, за да гарантираме тяхното удовлетворение.

Разбираме, че всеки клиент има уникални предпочитания и отделяме време да се вслушаме в техните нужди, за да сме сигурни, че доставяме продукти, които отговарят на очакванията им. Независимо дали имате предвид конкретен дизайн или се нуждаете от помощ при избора на перфектния продукт, нашият екип е тук, за да ви помогне на всяка стъпка от пътя.

Ние в нашата компания се гордеем с предоставянето на качествени продукти, които са лесни за монтиране, достъпни и дълготрайни. Нашият ангажимент към високи постижения ни спечели репутацията на един от водещите български производители на стикери за стена, фототапети тапети и други декоративни продукти за дома и офиса.

Благодарим ви, че избирате нашата компания за следващия си проект и очакваме с нетърпение възможността да работим с вас. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или се нуждаете от помощ с поръчката си.

Безплатна доставка

На всички поръчки над 69 лева

30 Дни право на връщане

Гарантиран период

100% Сигурност на плащането

PayPal / MasterCard / Visa